Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen bir numara kanatlı yangın bapsı, dünyaarı essah açılacak şekilde kullanılır.

Yangın baplarının ve daha birşu denli yangın ekipmanın kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nasıl esenlandığını öğrenmek kabil gerçek durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and yaşama withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın bapları olarak da bilinen müstacel çıkış kapılarının hangi malzemeden bünyelması gerektiği, nite konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar metanet seviyeleri bilcümle mukannen standartlar gözetilerek konstrüksiyonlmalıdır.

Yangın vakaları biriyi örgüda en pıtrak alınlaşılan ve sağlam tehlikelere gaye açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çalışma alanlarında eminğin sağlanması yalnızçlanır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili hâl anında bapnın muhtemel olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun ciğerin bile kanatlarının tasarımının en yerinde şekilde örgülması gereklidir. Kanatları düzenli şekilde düzgün monte edilmezse kaçış esnasında sıkıntılar yaşanabilir. Ivedili çıkış bapsı kilitli olmamalı ve kez ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların kötü sızdırmaz özellikte olması ve yangın kapısı 4 kattan elan azca kata iye binalarda 60 dakika, bodrum katlara ve 4 kattan henüz zait kata iye binalarda en az 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yönetmeliklere bağlı olarak yapınız muhtevain mukteza olacak müstacel çıkış kapısı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja denli size en uz desteği sunacaktır. Standartlara akla yatkın ivedi çıkış kapısı hazırlıkları mimarilırken; müstacel anlarda itfaiyecilerin yahut görevlilerin gerektiğinde dışarıdan karıneriye girmelerine imkân verecek şekilde olması da bu bapların hudayinabit kapatan düzeneklere sahip olması da sağlanır.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, çabucak ziyade insanoğlunun şiddetlica çıkış yapabilmesi muhtevain yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve zorlamasız olması valörına hasılat.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu hâl hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page